Klinikken
Skansegade 16
Kontakt os
+45 30238184
Send os en e-mail
sabine@helza.dk
Åbningstider
Efter aftale

Hvilken behandling skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge, så bare book efter tiden. Jeg fokusere på, at lave den behandling den enkelte har behov for og kombinere ret ofte mine behandlinger. Jeg kan derfor også finde på at spørge, om det f.eks. er okay, at jeg bruger cupping i massage behandlingen. Jeg gør ikke noget, som min klient ikke selv er med på og vi finder derfor altid den bedste løsning sammen.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Det er meget svært at sige, da dette er meget individuelt. Det afhænger meget af, hvor længe du har haft problemet, hvad du selv gør for at lindre og hvor godt din krop tager imod behandlingen. Jo ældre vi bliver, jo mere skal der til, for at skubbe til vores systemer. Men med 5-6 behandlinger så når man virkelig langt i de fleste tilfælde. Nogle har behov for mindre, andre for flere. Nogle vælger at holde det ved lige hver 4, 6, 8 uge.

Hvad skal jeg have med?

Kort sagt - dig selv. Jeg har alt hvad der er nødvendig for behandlingen. Lagner, håndklæder m.m. Får du noget medicin, som du ikke kan huske navnet på, er det en god idé at medbringe en seddel med disse.

Hvordan booker jeg en tid?

Du kan altid ringe på 30238184, hvis jeg ikke tager telefonen, så læg en besked/send en besked og jeg ringer tilbage, når jeg er ved telefonen. Min mail sabine@helza.dk bliver tjekket dagligt. Online booking er endnu ikke kommet op at køre på denne side, men kommer den forhåbentlig snart. Ellers kan der bookes hos www.penobel.dk.

Send et spørgsmål

Fandt du ikke svaret herover, er du mere en venkommen til at sende mig et spørgsmål.

    [recent_products per_page="5" columns="5"]