Klinikken
Skansegade 16
Kontakt os
+45 30238184
Send os en e-mail
sabine@helza.dk
Åbningstider
Efter aftale

Zoneterapi

Zoneterapi er både en ny og gammel behandlingsform. Ny i den forstand, at vi først i Danmark mere professionelt stiftede bekendtskab med zoneterapien i 70'erne, og gammel, fordi behandlingsformen med udgangspunkt i meridiansystemerne (kroppens energisystemer) har været benyttet i tusinder af år i Østen, Amerika og i Afrika. Zoneterapien anvendes som et middel til at genoprette det menneskelige legemes balance og til at sikre dets funktion. En ubalance i det menneskelige legeme viser sig ved sygdomme. Da legemet er et meget komplekst system, vil dårlig funktion et sted skabe ubalance i helheden.

Dette helhedssyn er grundlaget for teorien om zoneterapi. Zoneterapeuten finde under og på fødderne et fuldstændigt "billede" af det menneskelige legeme udtrykt ved reflekszoner. Ømhed i en reflekszone viser hen til et eller flere organer, som er dårligt fungerende. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion og derved genoprette legemets balance. Zoneterapi nedsætter spændinger og stimulerer blodomløbet samtidig med, at der sker en stimulering af energistrømmene i legemet, hvorved der bringes ny livskraft til hele organismen. En zoneterapeut er uddannet til at støtte klienten i hjælp til selvhjælp ud fra et helhedssyn på både det psykiske, fysiske , kemiske, microbiologiske, og det medfødte.

Zoneterapi er både en ny og gammel behandlingsform. Ny i den forstand, at vi først i Danmark mere professionelt stiftede bekendtskab med zoneterapien i 70'erne, og gammel, fordi behandlingsformen med udgangspunkt i meridiansystemerne (kroppens energisystemer) har været benyttet i tusinder af år i Østen, Amerika og i Afrika.


Zoneterapi børn 

Zoneterapi er til folk i alle aldre, men det er særligt virksom ved børn.

Børn reagere ofte hurtigt på behandlingen og behandlingen er meget effektiv ved mange forskellige lidelser som forstoppelse eller andre maveproblemer, kolik, søvnproblemer, øre problemer, lidelser ved lunge ubalancer (astma, bronkitis) osv.

Zoneterapi er en meget blid behandlingsform om den er derfor optimal for børn og babyer.

Behandling Pris
Zoneterapi voksne 525,-
Zoneterapi børn u/12 år 365,-