Klinikken
Skansegade 16
Kontakt os
+45 30238184
Send os en e-mail
sabine@helza.dk
Åbningstider
Efter aftale

Gua Sha

Gua sha er en flere tusinde år gammel teknik, hvor man skrbaer på huden for at sætte gang i systemerne og fjerne affaldsstoffer, spændinger og smerter. Princippet bag teknikken er, at du gentagne gange skraber på et område, hvorefter der sættes gang i blodcirkulationen og de stedet hvor mange affaldsstoffer ophober sig, vil der komme små blod udtræk. "Gua" betyder "skrabe" og "Sha" betyder "rødme" - altså man skraber rødmen frem for at booste kroppen. Metoden kan bruges på hele kroppen, men er oftes ansvendt på ryggen og ansigtet.

Historiske optegnelser om Gua Sha går tilbage til den paleolitiske tidsalder. Når folk blev syge brugte man sten, mønter eller dåser til at massere dele af deres kroppe for at hjælpe med at reducere bivirkninger og symptomer på deres sygdomme. Selvom man mener at udøvelsen af Gua Sha er melem ældre, har men fundet journaler, hvor proceduren videnskabeligt blev brugt i Ming-dynastiet mellem 1368 og 1644.

Massage med Gua Sha sten sætter gang i lymfe- og blodcirkulationen. Kroppen vil derfor rense alle affaldsstoffer ud af kroppen.

Behandling Pris
Gua Sha 45 min. 510,-
Gua Sha ansigt 25 min. 345,-