Klinikken
Skansegade 16
Kontakt os
+45 30238184
Send os en e-mail
sabine@helza.dk
Åbningstider
Efter aftale

Hot Stone Massage 

I Østen har Hot Stone Massage været brugt i mere end 4000 år, og selvom teknikkerne har udviklet sig og er blevet forfinet med tiden, er udgangspunktet stadig det samme. De varme sten blev lagt direkte på kroppen, hvor varmen hjælper til at stimulere kroppens energibaner, og derigennem rette på problemer med alt fra fordøjelsen til muskelspændinger – præcis som i dag.

Giv dig selv lov til at slappe af og stresse helt ned. Lad dig flyde hen i en tilstand imellem søvn og at være vågen med varmen fra de fantastiske lavasten. Varmen fra stenene trænger ind i kroppen og musklerne og får dem til at løsne op.

Varmen spreder sig i hele kroppen og går ind og beroliger nervesystemer, stimulere lymfe systemet og kredsløbet. Blodcirkulationen bliver øget og kroppen går i gang med at afrense sig selv. Det er derfor vigtigt at huske at drikke rigeligt med væske de efterfølgende dage efter behandlingen.

 

Hot Stone Massage har været brugt til mange forskellige lidelser i mange dele af verdenen. I Japan har man brugt varme sten til at varme abdomen (maven) for at fremme fordøjelsen, og i Kina har man brugt dem til muskulære smerter/problemer i over 4000 år. I Indien varmede man sten fra floden i varme kul eller varmt vand, og brugte dem til healing. Demente ved at placere stenene på kroppen, og særligt omkring energicenteret,  så satte man en helbredelses proces i gang. Indianerne brugte dem ligeledes for at udnytte varmens egenskaber og for at understøtte helingsprocesser.