Klinikken
Skansegade 16
Kontakt os
+45 30238184
Send os en e-mail
sabine@helza.dk
Åbningstider
Efter aftale

Massage

Massage er givetvis den ældste og mest enkle personlige behandlingsmetode. De første henvisninger og omtale vedrørende massage har man fundet i gamle kinesiske medicinske tekster fra 2600-tallet f.Kr. Massage bliver for alvor en del af lægevidenskaben omkring 600-tallet f.Kr. Oldtidens græske og romerske læger brugte massage som et af de vigtigste midler til helbredelse af sygdom.
Især i Østen og Tyrkiet er det den naturligste selvfølge, at mennesker i alle aldre modtager massage regelmæssigt. I den vestlige verden er det først i de senere år, at massage har vundet indpas til andre end sportsfolk, der altid har anerkendt massagens værdi. I begyndelsen af 1800 tallet kom massagen for alvor til Norden. Den verdenskendte gymnastik- og atletikpædagog P. H. Ling (1776-1839) beskrev om massagens indvirkning på muskelarbejdet, og efter sine studier i bl.a. Kina og Grækenland, vendte han hjem til Sverige for at udvikle den massageform man ser i Norden i dag – den klassiske massage. Behandleren J. G. Mezger (1838-1909) fra Holland, udgav i 1868 en bog, som bl.a. beskriver klassisk massage.

 

De fleste mennesker kender til muskelgener på grund af stress, belastende arbejdsstillinger og for mange timers stilesiddende arbejde foran computeren, hvilket kan resultere i bl.a hovedpine, skulder- og rygproblemer, musearm, træthed og meget meget mere.

En god massage skaber øget blodgennemstrømning i kroppen. Dette medfører en øget iltning af de ømme og spændte muskler. Affaldsstoffer frigives, velvære og fornyet energi skabes. Hvor energien før blev brugt til spændinger og smerte i kroppen, kan den nu bruges til større arbejdsglæde og velvære.

Enhver behandling gives med ægte omsorg, respekt og hensyntagen til det enkelte menneske.

Behandling Pris
Dybdegående massage 45 min. 525,-
Dybdegående massage 75 min. 760,-