Klinikken
Skansegade 16
Kontakt os
+45 30238184
Send os en e-mail
sabine@helza.dk
Åbningstider
Efter aftale

Øreakupunktur bygger på årtusinders observationer og erfaringer i den kinesiske medicin og er eftersigende ældre end kropsakupunktur. 


Priser

Akupunktur Pris
Kropsakupunktur 45 min. 525,-
Kropsakupunktur 75 min. 760,-
Øreakupunktur 360,-
Rygestop 625,-
Rygestop x 3 1500,-

Godt for dig

Øreakupunktur er et andet redskab i forbindelse med akupunktur, i stedet for at bruges kroppens punkter, bruger man punkterne i ørene. Øreskupunktur er baseret på nerveforbindelser imellem krop og øre. Da ørets punkter har direkte forbindelse til hjernenerverne er ørepunkter de stærkest virkende punkter i akupunktur. Øret har et komplet aftegnet billede af kroppen, næsten som en baby der ligger i fosterstilling. Øreakupunktur er ofte anvendt til at støtte op om anden behandling. Man kan både anvende engangnåle men også permanåle, som bliver siddende i øret, indtil de ikke kan arbejde mere. (4-14 dage)

Øreakupunktur til børn 

Det er muligt at lave øreapunktur på børn. (Og voksne der er bange for nåle) Her anvendes små perler på punkterne i steder for permanåle. Perlerne stimulerer punktet på samme måde som en nål og fordi børn er super modtagelige overfor behandling, er denne metode yderst effektiv.