Klinikken
Skansegade 16
Kontakt os
+45 30238184
Send os en e-mail
sabine@helza.dk
Åbningstider
Efter aftale

En virksomheds aftale bliver skradersyet til den enkelte virksomheds behov og kan laves på mange forskellige måder. Ring og få en uforpligtende snak eller book et møde, hvor jeg kan fortælle mere om hvad, vi kan gøre for jeres virksomhed.

Føler medarbejderne sig stressede, har ondt i hovedet, ømme muskler efter gentagne arbejds bevægelser eller stillesiddende arbejder, musearm, tennis albue eller andre gener, kan det let nedsætte arbejdsglæden og øge syge fraværet. Massage, akupunktur, zoneterapi eller anden behandling kan mindste smerter, løsne spændte muskler, give bedre humør og forbedret arbejdsmiljø som vil føre til færre sygedage.

I Helza ønsker vi at samarbejde med den enkelte medarbejder om hjælp til selvhjælp og forebyggelse frem for behandling. Helza´ terapeuter følger kundens behov og ud fra det behandler på den mest optimale måde.

I Helza samarbejder vi med dygtige terapeuter, der har taget den lange RAB godkendte uddannelse, således at vi kan tilbyde et bredt udvalg af behandlingsformer, der gør at vi kan fokusere mere på den enkelte medarbejders behov.

Jeg ser frem til at høre fra jer.