Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/helza.dk/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19
Klinikken
Kalkværksvej 2
Kontakt os
+45 30238184
Send os en e-mail
sabine@helza.dk
Åbningstider
Som vinden blæser

Skal din virksomhed med på moden i 2020?

Det er dine medarbejdere, der er med til at drive din virksomhed, derfor skal du investere i dine medarbejdere. Personale pleje til dine medarbejder fremmer deres arbejdsglæde og mindsker sygefraværet. Det er de tilbagemeldinger, vi får fra de virksomhederne, som allerede har en personalepleje ordning.

Tilpasset DIN virksomhed.

En virksomheds aftale bliver skræddersyet DIN virksomheds behov og kan laves på mange forskellige måder. Ring og få en uforpligtende snak eller book et møde, hvor jeg kan fortælle mere om hvad, vi kan gøre for jeres virksomhed.

Fordele

I Helza ønsker vi at samarbejde med den enkelte medarbejder om hjælp til selvhjælp og forebyggelse frem for behandling. Helza´ terapeuter følger kundens behov og ud fra det behandler på den mest optimale måde.

Deres trivsel

Føler medarbejderne sig stressede, har ondt i hovedet, ømme muskler efter gentagne arbejds bevægelser eller stillesiddende arbejder, musearm, tennis albue eller andre gener, kan det let nedsætte arbejdsglæden og øge syge fraværet. Massage, akupunktur, zoneterapi eller anden behandling kan mindste smerter, løsne spændte muskler, give bedre humør og forbedret arbejdsmiljø som vil føre til færre sygedage.

Vores samarbejdspartnere.

I Helza samarbejder vi med dygtige terapeuter, der har taget den lange RAB godkendte uddannelse, således at vi kan tilbyde et bredt udvalg af behandlingsformer, der gør at vi kan fokusere mere på den enkelte medarbejders behov.

 

image-divider