Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/helza.dk/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19
Klinikken
Kalkværksvej 2
Kontakt os
+45 30238184
Send os en e-mail
sabine@helza.dk
Åbningstider
Som vinden blæser

Historien

I Østen har Hot Stone Massage været brugt i mere end 4000 år, og selvom teknikkerne har udviklet sig og er blevet forfinet med tiden, er udgangspunktet stadig det samme. De varme sten blev lagt direkte på kroppen, hvor varmen hjalp til at stimulere kroppens energibaner, og derigennem rette på problemer med alt fra fordøjelsen til muskelspændinger – præcis som i dag.

Behageligt og sundt

Giv dig selv lov til at slappe af og stresse helt ned. Lad dig flyde hen i en tilstand imellem søvn og være vågen med varmen fra de fantastiske lavesten. Varmen fra stenene trænger ind i kroppen og musklerne og får dem til at løsne op.

Varmen spreder sig i hele kroppen og går ind og beroliger nervesystemer, stimulere lymfesystemet og kredsløbet. Blodcirkulationen bliver øget og kroppen går i gang med at afrense sig selv. Det er derfor vigtigt at huske at drikke rigeligt med væske de efterfølgende dage efter behandlingen.