Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/helza.dk/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19
Klinikken
Kalkværksvej 2
Kontakt os
+45 30238184
Send os en e-mail
sabine@helza.dk
Åbningstider
Som vinden blæser

Vi tilbyder massage

Massage er givetvis den ældste og mest enkle personlige behandlingsmetode.
Især i Østen og Tyrkiet er det den naturligste selvfølge, at mennesker i alle aldre modtager massage regelmæssigt. I den vestlige verden er det først i de senere år, at massage har vundet indpas til andre end sportsfolk, der altid har anerkendt massagens værdi.

Enhver behandling gives med ægte omsorg, respekt og hensyntagen til det enkelte menneske.

Hvordan hjælper massage?

De fleste mennesker kender til muskelgener på grund af stress, belastende arbejdsstillinger og for mange timers stilesiddende arbejde foran computeren, hvilket kan resultere i bl.a hovedpine, skulder- og rygproblemer, museskader og træthed.

En god massage skaber øget blodgennemstrømning i kroppen. Dette medfører en øget iltning af de ømme og spændte muskler. Affaldsstoffer frigives, velvære og fornyet energi skabes. Hvor energien før blev brugt til spændinger og smerte i kroppen, kan den nu bruges til større arbejdsglæde og velvære.