Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /var/www/helza.dk/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19
Klinikken
Kalkværksvej 2
Kontakt os
+45 30238184
Send os en e-mail
sabine@helza.dk
Åbningstider
Som vinden blæser

Zoneterapi er både en ny og gammel behandlingsform. Ny i den forstand, at vi først i Danmark mere professionelt stiftede bekendtskab med zoneterapien i 70'erne, og gammel, fordi behandlingsformen med udgangspunkt i meridiansystemerne (kroppens energisystemer) har været benyttet i tusinder af år i Østen, Amerika og i Afrika.


Zoneterapi

Zoneterapien anvendes som et middel til at genoprette det menneskelige legemes balance og til at sikre dets funktion. En ubalance i det menneskelige legeme viser sig ved sygdomme. Da legemet er et meget komplekst system, vil dårlig funktion et sted skabe ubalance i helheden.

Teorien om Zoneterapi

Dette helhedssyn er grundlaget for teorien om zoneterapi. Zoneterapeuten finde under og på fødderne et fuldstændigt "billede" af det menneskelige legeme udtrykt ved reflekszoner. Ømhed i en reflekszone viser hen til et eller flere organer, som er dårligt fungerende. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion og derved genoprette legemets balance. Zoneterapi nedsætter spændinger og stimulerer blodomløbet samtidig med, at der sker en stimulering af energistrømmene i legemet, hvorved der bringes ny livskraft til hele organismen. En zoneterapeut er uddannet til at støtte klienten i hjælp til selvhjælp ud fra et helhedssyn på både det psykiske, fysiske , kemiske, microbiologiske, og det medfødte.